top of page
Stal Diagenhof

PAARDRIJLESSEN BIJ STAL DIAGENHOF

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE, GEZELLIGE PLEK VOOR PAARDRIJLESSEN? 

Leer paardrijden met Stal Diagenhof in Lanaken, erkende club door paardensport Vlaanderen. Paardrijlessen zijn mogelijk op een eigen paard of met een paard van ons. U kunt bij ons kiezen voor groepslessen of privéles. Uw paard correct verzorgen voor en na het rijden? Uw paard leren op- en afzadelen? Naast paardrijles kunt u ook voor poets- en zadelles bij ons terecht.

PAARDRIJLESSEN

PAARDRIJLESSEN OP ALLE NIVEAUS, VAN BEGINNER TOT GEVORDERDE RUITER OF AMAZONE

Stal Diagenhof is de ideale setting voor beginners vanaf 10 jaar, startende en gevorderde ruiters. Van het bijbrengen van basisvaardigheden tot dressuur en/of springles, doorrijden, scholen en inrijden: wij kunnen u erbij helpen. Ook studenten die nog nooit hebben gereden, nerveuze ruiters die vertrouwen willen opbouwen of geroutineerde ruiters die hun vaardigheden willen opfrissen zijn welkom bij ons. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Buitenpiste van Stal Diagenhof
PAARDRIJLESSEN
PAARDRIJLESSEN
press to zoom
1/1
place to be voor uw paard

THE PLACE TO BE VOOR U EN UW PAARD

Wij bieden paardrijlessen van alle niveaus op onze binnenpiste en buitenpiste van 40 op 45 meter. Eens studenten vorderen en onafhankelijker worden, zijn ze in amper 5 minuten verwijderd van de prachtige weidse Limburgse bossen om de speciaal aangepaste ruiterroutes te betreden. Terwijl ze genieten van het groen kunnen ze goed oefenen met het paard. 

paarden leasen
paarden leasen
press to zoom
1/3

PAARD LEASEN

U droomt als gevorderd ruiter van een eigen paard, maar de aankoop van een eigen paard is misschien te duur, de maandelijkse kosten lopen te hoog op, er zijn te veel risico’s of kopzorgen mee gemoeid of er spelen andere zaken mee die u tegenhouden om voor een eigen paard te kiezen. Voor de gevorderde ruiter bieden we ook de mogelijkheid om een paard te leasen: een aangename, veilige manier om een eigen paard te hebben. Bespreek met ons de mogelijkheden en voorwaarden.

PAARDRIJLESSEN VOLGEN BIJ STAL DIAGENHOF OF EEN PAARD LEASEN? NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page